Wij co-creëren ideeën tot
relevante softwareprojecten

Wij co-creëren ideeën tot
relevante softwareprojecten

Goede software bouw je nooit alleen. En daarom gaan we van bij de start, samen aan de slag.

Enerzijds met onze klanten, die graag vooruit willen, kwaliteit wensen, hun businesskennis met ons willen delen en een kritisch klankbord voor hun ideeën appreciëren.

En anderzijds onze medewerkers. Want zij beschikken over de nodige creativiteit, vakkennis en technische know-how om een kwaliteitsvolle oplossing te bieden.

Onze technische architecten, webdevelopers, backend developers, designers, analisten,... Allen geven ze, vanuit hun expertise, het project mee vorm.

Deze gecombineerde aanpak stelt ons in staat om een project van A tot Z uit te voeren en gezamenlijk tot een optimale oplossing te komen.

Kenze ... Ken, ze ... Ken, de mensen. Leer ons kennen! En werk met ons samen. Zodat we allemaal voldoening kunnen halen uit het realiseren van ideeën en het automatiseren van uitdagende businessprocessen.

Wij co-creëren ideeën tot
relevante softwareprojecten

Software bouwen zonder een goede reden? Dan beginnen we er niet aan. Wij worden pas echt gelukkig wanneer hetgeen we ontwikkelen ook daadwerkelijk wordt gebruikt.

Daarom ziet onze software er niet alleen mooi uit, maar is deze ook functioneel en bruikbaar. Onze software-oplossingen verhogen de efficiëntie en zijn een aangenaam instrument voor de mensen die dit dagdagelijks gebruiken.

Verwacht bij Kenze dus geen 'ja-knikkers' die software bouwen, simpelweg omdat dit gevraagd werd door de klant.

Verwacht daarentegen een kritisch klankbord van mensen die meedenken, de business willen snappen en bovenal goed willen begrijpen waarom er iets gemaakt moet worden. Want enkel zo maak je software die relevant is op lange termijn.

We bouwen voor de toekomst en kijken steeds een stap vooruit. We werken steeds volgens het motto: 'Start Small, Think Big, Adapt Fast'

Wat doen we?

Kenze is een bedrijf met een focus op mensen, kennis en een passie voor Microsoft .NET development.
Naast het werken op projectbasis, bieden we ook oplossingen op vlak van consultancy en producten, aangevuld met direct solutions.
Hierdoor zijn wij een flexibele partner voor elk soort vraag of project.

Project solutions

Hierbij voert Kenze uw project uit van de analyse tot de technische ondersteuning achteraf, gebruik makend van een agile projectmethodologie (Scrum/Kanban).

Fixed Price & Fixed Budget

Time & Material

Target / Cost

Consultancy solutions

Consultancy kan bij Kenze in de vorm van team staffing, personal staffing en time & material.

Product solutions

Binnen Kenze zijn er een aantal eigen producten voor handen welke op maat kunnen worden aangepast.

Direct solutions

Naast projecten, consultancy en producten biedt Kenze ook enkele direct solutions aan. Dit zijn coachings & screenings, direct support & maintenance en 2020 strategy.

Wenst u meer te weten over de verschillende oplossingen en hoe ze toegepast kunnen worden?
Neem gerust met ons contact op voor meer informatie.

Contacteer ons

Wie zijn we?

Kenze is een jong en onafhankelijk softwarebedrijf te Mechelen dat werd opgericht door drie technische mensen die voortbouwen op hun jarenlange ervaring in het ontwikkelen van maatoplossingen op basis van Microsoft technologie.

Op enkele jaren tijd groeide Kenze uit tot een Microsoft Gold Partner for Application Development en Xamarin Consulting Partner.

Kenze bezit een unieke bedrijfscultuur en bestaat uit een team van een 30-tal medewerkers die elk hun passie en kennis voor Microsoft .NET technologie delen.

Onze referenties

Werken bij Kenze

 

Kenze is een bedrijf met pit, gedreven door een enthousiast team van een 30-tal collega's met Microsoft .NET kennis en een hoog fun gehalte. Je hebt ons misschien al eens gezien op Techorama, Microsoft Techdays, Visug of Community Days?

We springen in het oog en durven gerust zeggen dat we anders zijn dan de rest. We zijn nog volop in organische groei en daarom ook op zoek naar enkele getalenteerde collega's om ons team te komen versterken.

Ben jij zo'n IT'er met talent? Dan kan je vandaag overal wel aan de slag als je dat zou willen. Ontdek gerust wat wij in onze mars hebben, of kom eens langs voor een vrijblijvend gesprek. We kijken er naar uit om met jou eens van gedachten te wisselen.

Ondanks het tekort en de grote vraag op de IT markt, werven we bewust niet iedereen aan. We verkiezen kwaliteit boven kwantiteit en werken liever met een klein(er) en capabel team.

Ons aanbod

Een competitief salaris met extralegale voordelen, vullen we graag aan met een overdosis pizza, cafeïne en leuke incentives. Neem alvast eens een kijkje op onze Facebook-pagina en ontdek de vele activiteiten die we doen!

Daarnaast opteren wij ook nog voor een winstparticipatie systeem in functie van behaalde resultaten. Zodat iedereen mee de vruchten kan plukken van wat we dagelijks realiseren.

Omdat we geloven dat iedereen moet werken om te leven. En niet leeft om te werken. Voorzien we ook in extra verlofdagen, systeem van flexibel werken / glijdende uren, recuperatieuren en zelfs baaldagen!

Minstens zo interessant zijn ook de (netto)vergoedingen die we uitkeren aan onze werknemers voor auteursrechten, onkosten, internet, maaltijden & representatie, etc.

En omdat we er van overtuigd zijn dat 'goedkoop' op termijn vaak ook 'duurkoop' is. Voorzien we ook in degelijk en professioneel werkmateriaal: BMW firmawagen, high-end laptop, GSM, data-abonnement, etc.

Bovendien zorgen we er voor dat je via opleidingen en kennisdeling steeds kan bijblijven in een snel veranderende technologische wereld.

Vacatures

Agile .NET Developer

Ben jij een passionele .NET ontwikkelaar met kennis van Scrum en technologieën als C#, ASP.NET MVC & Web API (REST), .NET Core, WCF, JSON, XML, Microsoft Azure, Entity Framework, nHibernate, SQL / NoSQL, etc.? Bekijk dan zeker onze volledige vacature voor een Agile .NET Developer!

Front-end Webdeveloper

Heb jij een passie voor front-end development en voeling met design? Heb je kennis van technologieën als ASP.NET MVC & Web API (REST), .NET Core, HTML5, CSS3, SASS/LESS, Bootstrap, Javascript, Angular / AngularJS, React, etc.? Bekijk dan zeker onze volledige vacature voor een Front-end Webdeveloper!

Lolbroek (of rok)

Is er bij jou, na jarenlange therapie, nog steeds een hoekje af? (Maar ben je niet zotter dan de baas?) Beschik je over een ruim assortiment moppen over front-end, back-end en wolk-technologieën? Zoek je een podium om je talent te ontplooien en wil je de ruimte om af en toe ook eens een slechte mop te vertellen? Bekijk dan zeker deze te gekke vacature!

.NET Architect

Beschik je over een brede kennis binnen de Microsoft .NET omgeving? Ben je vertrouwd met diverse methodologieën, concepten en design patterns? Ben je een fan van gestructureerde multi-tier applicaties en een Service Oriented Architecture? Kan je een team coachen? Bekijk dan zeker onze volledige vacature voor een .NET Architect!

Contacteer ons

Hoofdkantoor
Meidoornstraat 1A
2860 Sint-Katelijne-Waver - Belgium

Satellietkantoor
Hofstraat 269
9000 Gent - Belgium

Maatschappelijke zetel
Meidoornstraat 1A
2860 Sint-Katelijne-Waver - Belgium

Contact
Tel: +32 485 18 15 70
E-mail: info@kenze.be

BTW nummer
BE 0835.986.085