LINKIT is een IT-dienstverlener en al ruim 21 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Belast met beheer en onderhoudswerkzaamheden van de Cloud Werkplek omgeving; Verantwoordelijk voor het oplossen van incidenten op de Cloud Werkplek omgeving en in de Azure infrastructuur .

Onderhoudt documentatie (technisch en functioneel); Stemt af met betrokken teams;

Onderhoudt kennis van techniek, innovatie, ontwikkelingen op het gebied van Azure.


Is onderdeel van projectgroepen voor het opleveren van diverse Azure technieken en Publieke Cloud technieken.


Bij DICTU worden stappen gezet de huidige omgeving van Skype for Business om te zetten naar Teams. Tevens lopende verschillende projecten die zorg dienen te dragen voor de stappen naar de publieke Cloud van bv Microsoft. Voor deze projecten hebben we op flexibele wijze inhuurcapaciteit nodig.


Toelichting van de omgeving:


De DICTU heeft een centrale omgeving voor de Cloud Werkplek. We lopen hier tegen technische uitdagingen aan, die niet standaard opgelost kunnen worden. Voor deze werkzaamheden zoeken we een expert op het gebied van Azure technieken en kennis van architectuur van Windows omgevingen en Publieke Cloud technieken. In ieder geval dient de medewerker op het gebied van Azure op een hoog niveau te staan en mede door de eenduidige wijze van werkzaamheden op een Agile wijze te kunnen werken.Eisen zijn op gebied van beheer;

  • Kennis van Azure technieken (hoog niveau)
  • Kennis van Architectuur van omgevingen
  • Kennis van Publieke Cloud technieken
  • Kennis van Teams en de implementatie van Teams binnen een organisatie op technisch- en automatiseringsgebied.


Daarnaast ervaring met de migratie en implementatie van Teams

Gedegen Azure kennis (architectuur en publieke cloud)DICTU levert ICT en digitale diensten voor EZK en een aantal andere ministeries. Ze zet haar kennis en ervaring in om de beleids- en organisatiedoelen van haar opdrachtgevers optimaal te ondersteunen. Daarbij speelt ze in op de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Cloud. Ook borgt ze een hoogwaardige beveiliging van de gegevens die ze technisch beheert en bewaart.Liever een andere contractvorm?

Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.

Keywords:EMPLOYER:

Company:
LINKIT
contact person:
Rutger Horsting
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Den Haag
region:

hourly rate:

start date:
01-02-2021
reference:
ITC-0015706
duration:
6 months
prolongation:
No
hours per week:
36 hours
posted:
01-13-2021 11:12:01