Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Beheerspecialist ICOP.

Omschrijving opdracht:
Van de telefoons van onze agenten en rechercheurs op straat, tot de computers op kantoor en laptops op locatie: voor al deze Windows-platforms draaien veel applicatie die beveilgd moeten zijn binnen de platform architectuur. ICOP is de ( Interne en Confidentieel Omgeving Politie). Als ICOP beheer specialist Microsoft bij Dienst ICT zorg jij ervoor dat de gebruikers altijd in de lucht blijven en dat jouw collega’s in elke situatie hun werk veilig en ongestoord kunnen uitvoeren.

Doelstelling:
Het project ICOP richt zich op de verdere optimalisatie van de hardening en architectuurmodellering binnen de beheerdomeinen, voor de platform dienstverlening.

Omschrijving verantwoordelijkheden:
Duizenden agenten, rechercheurs en andere medewerkers maken elke dag gebruik van het politienetwerk. Onze systemen zijn dan ook cruciaal voor het politiewerk op straat en bij de uitvoering van andere bedrijfsvoeringtaken. Dat maakt jouw inbreng als specialist ICOP Microsoft voor ons onmisbaar. Je werkt in een technische omgeving, waar jouw focus ligt op de bits en bytes. De allerkleinste details op security parameters en configuratie inrichting dus. Een baan met veel verantwoordelijkheid, omdat jij als een van de weinige mensen toegang hebt tot de meest kritische laag van het systeem. Samen met jouw Microsoft collega’s zorg je voor het reactief en proactief beheer ervan. Een uitdagende taak, want landelijk draaien er wel een paar duizend servers in een complex ICT landschap die altijd up-and-running moeten zijn.

Omschrijving taken:
Er komt heel wat kijken bij het remote-beheer van onze platformdiensten. Jouw taak is dan ook erg veelzijdig. Van het opschonen, beschikbaar stellen en beveiligen van de Microsoft server omgeving, tot het toevoegen van accounts en het toewijzen van rechten. Ook zet je jouw kennis in om te kijken hoe onze dienstverlening nog beter kan en hoe we de beschikbaarheid en veiligheid/hardening van de domeinen kunnen optimaliseren; kennis die je graag deelt met je collega’s. Een brede kennis van netwerkstructuren en hun afhankelijkheden en kennis van architectuur modellen om de security eisen optimaal toe te passen. Ook goed om te weten: wij vinden het belangrijk dat onze platformdiensten 24/7 beschikbaar zijn. Daarom werken we met het team in een 24-uurs beschikbaarheidsdienst. Natuurlijk draai jij daar ook in mee als dit benodigd is. Zo draag je eraan bij dat je politiecollega’s door heel Nederland hun werk goed en veilig kunnen doen en met plezier aan de slag gaan.

Contacten:
Je maakt deel uit van het ICT Infrabedrijf, Team Hosting binnen de productlijn Microsoft. Je werkt eigenlijk in een virtueel team, want veel van jouw werk verricht je op afstand. Remote-beheer binnen de Microosft omgeving dus. Samen met je collega’s werk je op de locaties in Driebergen en Rotterdam. In totaal werken zo’n zeventig mensen met verschillende specialisaties binnen de Microsoft-productlijn, maar jouw ICOP collega's met een gerichte projectfocus zijn letterlijk op de vingers van één hand te tellen. Zij kijken dan ook reikhalzend uit naar jouw komst. Ook omdat we dan onze 24/7-supportservice kunnen inrichten, want het werk van de politie gaat dag en nacht door.

Inzet in de lijn of project:
De Inzet is op projectmatige basis. De verdeling over de locaties Driebergen en Rotterdam is 50/50 in overleg.

Standplaats:
50% Rotterdam en 50% Driebergen, in overleg.

Screening:
Een voorwaarde voor definitieve gunning is dat de kandidaat het positieve screeningsadvies of de Verklaring van Geen Bezwaar overlegt na afronding van screening. De screening neemt 6-15 weken tijd in beslag. U dient hier rekening mee te houden. Het screeningsproces kan leiden tot opschuiven van de startdatum van de opdracht. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent inzetbaar vanaf 18-05-2020 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 31-12-2020 voor 36 uur per week.
2. Je bent bereid om te participeren in piketdiensten.
3. Vanwege de piketdiensten en het urgente karakter van deze diensten, dient de reistijd woon/werkverkeer naar Driebergen en Rotterdam, maximaal 70 minuten te bedragen.
4. Je hebt een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding, op minimaal MBO+ niveau. Certificaten worden niet als gelijkwaardig gezien.
5. Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als Senior Microsoft beheerder.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt een brede ICT kennis van de Microsoft omgeving en de afhankelijkheden van deze omgeving.
2. Je hebt werkervaring met Microsoft achitectuur modellen en hardening van de omgeving.
3. Je hebt kennis van en werkervaring met de Prince2 projectmanagementmethode
4. Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met Powershell.
5. Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met het werken volgens het ITIL incidenten proces, en het doorvoeren van changes.
6. Je hebt werkervaring met Microsoft Server 2012/2016 of hoger.

Competenties:
- Creativiteit: Bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Komt tot originele, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën of oplossingen voor problemen die met de functie verband houden;
- Flexibel gedrag: Staat open voor en speelt adequaat en doelgericht in op verander(en)de en snel wisselende omstandigheden;
- Resultaatgerichtheid: Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten;
- Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie;
- Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in;
- Organisatievermogen: Bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaats vinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Rotterdam, Driebergen
Startdatum: 18-05-2020
Duur: 31-12-2020
Optie op verlenging: optioneel
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 20-02-2020
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: week 9

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Keywords: Beheerspecialist ICOP, Beheerspecialist, ICOPEMPLOYER:

Company:
ICQ Flex Profs
contact person:
Sjoerdtje Bolt
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Rotterdam, Driebergen
region:
Utrecht
hourly rate:
marktconform
start date:
18-05-2020
reference:
ITC-ICI04849
duration:
12 months
prolongation:
Yes
hours per week:
36 hours
posted:
02-13-2020 15:37:25