Voor de Nationale Politie zijn wij op zoek naar een Beheerspecialist Microsoft Security.

Omschrijving opdracht:
Van de telefoons van onze agenten en rechercheurs op straat, tot de computers op kantoor en laptops op locatie: voor al deze Windows-platforms draaien heel veel applicaties. Als beheerspecialist Microsoft security bij Dienst ICT zorg jij ervoor dat de duizenden Microsoft servers altijd in de lucht blijven en dat jouw collega’s in elke situatie hun werk veilig en ongestoord kunnen uitvoeren.

Doelstelling:
Een beheer specialist met brede kennis van Microsoft security en brede ervaring met de interactie tussen de verschillende ICT platformen tbv security en architectuur zorgt voor een robuuste dienstverlening naar onze afnemers.

Verantwoordelijkheden:
Duizenden agenten, rechercheurs en andere medewerkers maken elke dag gebruik van het politienetwerk. Onze systemen zijn dan ook cruciaal voor het politiewerk op straat en bij de uitvoering van andere bedrijfsvoeringtaken. Dat maakt jouw inbreng als beheer specialist Microsoft security voor ons onmisbaar. Je werkt in een technische omgeving, waar jouw focus ligt op de bits en bytes. De allerkleinste details in de Microsoft parameters dus. Een baan met veel verantwoordelijkheid, omdat jij als een van de weinige mensen toegang hebt tot de meest kritische laag van het systeem. Samen met jouw collega’s zorg je voor het reactief en proactief beheer ervan. Een uitdagende taak, want landelijk draaien er wel een paar duizend Microsoft servers die altijd up-and-running moeten zijn.

Vakmatige taken:
Er komt heel wat kijken bij het remote-beheer van onze platformdiensten. Jouw baan is dan ook erg veelzijdig. Van het opschonen, beschikbaar stellen en beveiligen van de Microosft omgeving tot het toevoegen van accounts en het toewijzen van rechten. Ook zet je jouw kennis in om te kijken hoe onze dienstverlening nog beter kan en hoe we de beschikbaarheid van een veilige Microsoft omgeving kunnen optimaliseren; kennis die je graag deelt met je collega’s. Ook goed om te weten: wij vinden het belangrijk dat onze platformdiensten 24/7 beschikbaar zijn. Daarom werken we met het Microsoft server team met een 24-uurs beschikbaarheidsdienst. Natuurlijk draai jij daar ook in mee als dat benodigd is. Zo draag je eraan bij dat je politiecollega’s door heel Nederland hun werk goed en veilig kunnen doen en met plezier aan de slag gaan.

Leidinggevende taken:
Niet van toepassing.

Contacten:
Je maakt deel uit van het infrabedrijf /Team Hosting binnen de productlijn Microsoft server. Je werkt eigenlijk in een virtueel team, want veel van jouw werk verricht je op afstand. Remote-beheer van de microsoft- dus. Samen met je collega’s werk je op de locaties in Driebergen en Rotterdam. In totaal werken zo’n zeventig mensen met verschillende specialisaties binnen de Microsoft-productlijn. Maar jouw collega’s als beheer specialist microsoft security zijn letterlijk op de vingers van één hand te tellen. Zij kijken dan ook reikhalzend uit naar jouw komst. Ook omdat we dan onze 24/7-supportservice kunnen inrichten, want het werk van de politie gaat dag en nacht door.

Inzet in de lijn of project:
De Inzet is op projectmatige basis. De verdeling over de locaties Driebergen en Rotterdam is 50/50 in overleg.

Screening:
Een voorwaarde voor definitieve gunning is dat de kandidaat het positieve screeningsadvies of de Verklaring van Geen Bezwaar overlegt na afronding van screening. De screening neemt 6-15 weken tijd in beslag. U dient hier rekening mee te houden. Het screeningsproces kan leiden tot opschuiven van de startdatum van de opdracht. Aan de vermelde startdatum in de aanvraag kunnen zodoende geen rechten worden ontleend.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je bent inzetbaar vanaf 18-05-2020 (of indien mogelijk zoveel eerder als de screening akkoord is) tot en met 31-12-2020 voor 36 uur per week.
2. Je bent bereid om te participeren in piketdiensten.
3. Vanwege de piketdiensten en het urgente karakter van deze diensten, dient de reistijd woon/werkverkeer naar Driebergen en Rotterdam, maximaal 70 minuten te bedragen.
4. Je beschikt over een afgeronde, erkende en volwaardige opleiding, op minimaal MBO+ niveau. Certificaten worden niet als gelijkwaardig gezien.
5. Je hebt minimaal 7 jaar werkervaring als beheerspecialist Microsoft, met focus op security.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je beschikt over een brede ICT kennis en -werkervaring, met Microsoft platform security voorschriften en inrichting.
2. Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met het werken volgens het ITIL incidenten proces, en het doorvoeren van changes.
3. Je hebt in de afgelopen 5 jaar, werkervaring met Powershell.
4. Je hebt werkervaring met Microsoft Server 2012/2016 of hoger.

Competenties:
- Creativiteit: Bekijkt vraagstukken vanuit verschillende invalshoeken. Komt tot originele, oorspronkelijke en vernieuwende ideeën of oplossingen voor problemen die met de functie verband houden;
- Flexibel gedrag: Staat open voor en speelt adequaat en doelgericht in op verander(en)de en snel wisselende omstandigheden;
- Resultaatgerichtheid: Maakt een vertaalslag van doelen naar beoogde resultaten en weet deze op een efficiënte en effectieve wijze te realiseren. Toont zich aanspreekbaar op resultaten;
- Leervermogen: Is alert op nieuwe informatie. Maakt zich actief meester van nieuwe kennis en past deze effectief toe voor de eigen functie;
- Klantgerichtheid: Herkent en onderzoekt de wensen en behoeften van anderen en speelt daarop in;
- Organisatievermogen: Bepaalt prioriteiten en geeft de benodigde acties, tijd en middelen aan om ervoor te zorgen dat activiteiten plaats vinden en zaken geregeld worden. Evalueert de voortgang en stelt waar nodig de planning en opzet bij.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Rotterdam / Driebergen (50/50)
Startdatum: 18-05-2020
Duur: 31-12-2020
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 20-02-2020
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: week 9

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.


Keywords: beheer, specialist, microsoftEMPLOYER:

Company:
ICQ Flex Profs
contact person:
Flex Profs
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Rotterdam / Driebergen
region:
Utrecht
hourly rate:
marktconform
start date:
18-05-2020
reference:
ITC-ICBO04850
duration:
6 months
prolongation:
Yes
hours per week:
36 hours
posted:
02-13-2020 21:43:13