Business Controller Operations, Groningen

Voor de gasunie in Groningen zijn we op zoek naar een

Business Controller Operations

Startdatum: z.s.m.
Einddatum: 31-12-2020 met optie op verlenging
Inzet: 36 uren per week
Maxtarief: €105,- per uur
Datum intake: 13-12-2019, tussen 09:00 uur – 12:00 uur

OPDRACHT
Als Business Controller ben je proactief, adviseer en ondersteun je bij het besturen van de onderneming. Dit doe je door inzicht te geven in de prestaties van de business. Ook agendeer je alternatieven ten aanzien van het realiseren van kansen of het mitigeren van risico’s. Je doorgrondt de business en bent in staat om business keuzes te relateren aan financiële consequenties en de impact hiervan op de Gasunie organisatie. Je hebt een breed takenpakket, waarbij je samen met het management van Operations management informatie vertaalt naar concrete initiatieven en deze actief meehelpt te implementeren. Naast het helpen realiseren van initiatieven challenge je ook de business.
Je rapporteert aan de manager Business support

Over de afdeling
De Afdeling is onder meer verantwoordelijk voor een breed scala van onderwerpen op het gebied van business control voor de unit Operations. Het is een dynamische afdeling, met vele uitdagingen voor het gastransport van vandaag en de energievoorziening van morgen. Het Operations business control team bestaat uit vier business controllers en een manager.
De Afdeling voegt waarde toe door het inbrengen van kennis & vaardigheden, een proactieve houding en een onafhankelijke blik.

EISEN
• Je bent gedreven om resultaten te halen en bent nieuwsgierig naar het hele breedte van de business van jouw aandachtsgebied.
Je hebt een succesvol afgeronde opleiding op WO/HBO+ niveau (economisch of bedrijfskundig is een pŕe, drive en leergierigheid staan voorop) • Als persoon ben je te omschrijven als klantgericht, resultaatgericht, analytisch sterk en je kunt goed samenwerken. Daarnaast heb je een goed ontwikkeld organisatie bewustzijn en de nodige overtuigingskracht.
• Je bent in staat de Business strategie aan de Gasunie strategie te koppelen.

Aanbiedingen van CV en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk 6 december om 12:00 uur in ons bezit te zijn.Keywords:EMPLOYER:

Company:
Harvey Nash B.V.
contact person:
Lotte Nijhuis
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Groningen
region:
Groningen
hourly rate:
€95 - €105 per uur
start date:
z.s.m.
reference:
ITC-367414/001
duration:
12 months
prolongation:

hours per week:
36 hours
posted:
12-02-2019 12:10:26
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies