Always on track to the perfect match

Opdrachtspecificaties
Referentienummer: BTIT26055
Omgeving: Tilburg of Apeldoorn
Startdatum: z.s.m.
Duur: 6 maanden
Optie op verlenging: Niet bekend
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: Nog niet bekend.
Sluitingsdatum: Vrijdag 17 mei om 9.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar drie Consultants SAP BW S4 Hana voor 36 uur per week.

Opdracht/functie omschrijving:
Onze opdrachtgever is een grote onderneming die op dit ogenblik met diverse legacy bron systemen werkt. De automatische rapportering en ad hoc rapportages draaien op een SAS omgeving en dienen te worden overgeheveld naar een nieuwe SAP BW S4 Hana omgeving. In dit landschap zullen na afronding van het project alle geautomatiseerde rapportages draaien alsook ad hoc rapportages en verzoeken vanuit de business herleid worden.

Deze rapportages gaan over diverse onderwerpen en worden oa in SAS VA gedraaid alsook zijn er diverse afdelingen die met een breed scala aan tools werken. Er moet oa bedacht worden of er compatibiliteit is met deze tools of dat de organistie beter naar 1 algemene functionaliteit kan kijken en nieuwe tooling kan aanschaffen. Management staat erom bekend om open te staan voor suggesties die het bedrijf vooruit helpen.

Taken/werkzaamheden:
Je komt te werken in een nieuw team dat vertrouwt op jouw externe kennis en ervaring om van deze transformatie een succes te maken en een voorbeeld voor de andere afdelingen van het bedrijf, die later dit zelfde traject zullen volgen. Je werkt agile scrum en rapporteert rechtstreeks aan de afdeling manager. Er zijn mogelijkheden om je verder te profieleren als senior professional binnen dit project of om je harde werk te tonen en hiervoor gewaardeerd te worden met vervolgprojecten.

Reacties ontvangen wij graag voorzien van:

• Nederlandstalig cv in Word formaat waaruit de gevraagde kennis en ervaring zoals gesteld in de aanvraag duidelijk blijkt.
• Het cv dient voorzien te zijn van naam, geboortedatum en woonplaats.
• Een korte, aan de opdracht gerelateerde motivatie waaruit de gevraagde kennis en ervaring duidelijk blijkt.
• Als wij verder het selectieproces ingaan vragen wij altijd om een zeer specifieke motivatie te schrijven om de kans op succes zo groot mogelijk te maken.

Er kan alleen bij leveranciers met eigen personeel ingehuurd worden als deze in het bezit zijn van een geldige G-Rekening of bereid zijn om een G-Rekening aan te vragen bij inzet van hun kandidaat via BlueTrail.


Keywords:EMPLOYER:

Company:
BlueTrail
contact person:
Ric Zandvliet
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Tilburg of Apeldoorn
region:
Gelderland
hourly rate:

start date:
z.s.m.
reference:
ITC-BTIT26055
duration:
6 months
prolongation:
Unknown
hours per week:
36 hours
posted:
05-15-2019 16:52:07