Always on track to the perfect match

Referentienummer: 2023-03076
Omgeving: Leiden
Startdatum: 1 juli 2023
Einddatum: 31 december 2023
Optie op verlenging: bespreekbaar, afhankelijk van beschikbaarheid interne mankracht
Aantal uur per week: 36
Intakegesprek: nader te bepalen
Sluitingsdatum: woensdag 21 juni 2023 om 10.00 uur. Reacties na deze tijd zullen in principe niet worden meegenomen in het selectieproces.

BlueTrail is op zoek naar een Functioneel Specialist MijnLUMC voor 36 uur per week.

Wil jij werken op een door innovatie gedreven IT-afdeling? En vanuit jouw expertise het verschil maken in onze zorg? Dat kan! Wij zijn namelijk op zoek naar een functioneel specialist !

Samenvatting

Je bent bruggenbouwer tussen IT en onze professionals
Je schakelt gemakkelijk tussen verschillende gebruikers en stakeholders
Je bent communicatief sterk en laat je niet snel uit het veld slaan
Je werkt in een omgeving die volop aan het innoveren is

Wat ga je doen

Als functioneel specialist ben je onderdeel van een team en verantwoordelijk voor één of meerdere applicaties. Je richt de applicatie in en beheert deze. Je ziet verbanden tussen gebruikersmeldingen en weet deze om te zetten in verbetervoorstellen. Het is dan ook een dynamische en afwisselende functie: het ene moment vertel je vol enthousiasme over de mogelijkheden van jouw applicatie aan een gebruikersgroep van artsen, verpleegkundigen en medewerkers, het andere moment schakel je met de technisch specialisten en de leverancier bij een verstoring. Tussendoor los je allerlei technische en functionele vraagstukken zelf op, omdat jij de meeste kennis in huis hebt. Als er wijzigingen zijn (denk bijvoorbeeld aan een update of de uitrol van een nieuw project), dan is het jouw verantwoordelijkheid om deze in te richten, te testen en te implementeren. Je hebt proactief en intensief contact met leveranciers en directe collega’s binnen de afdeling en vooral met de gebruikers en eigenaren van de applicatie, voor wie jij het vaste gezicht bent.

Je werkplek

De afdeling Informatie Technologie & Digitale Innovatie (IT&DI) van het LUMC realiseert de link tussen de IT en de zorg. Wij staan in het hart van de organisatie en maken het leveren van topreferente zorg, internationaal onderzoek en academisch onderwijs mogelijk. Hierbij staan innovatie, het werken met de nieuwste technologie en kennisontwikkeling voorop. Wij bieden je een uitdagende en op vernieuwing gerichte werkomgeving met tal van persoonlijke ontwikkelmogelijkheden. De sfeer is ontspannen en collegiaal, er is ruimte voor humor, persoonlijke aandacht en tegelijkertijd wordt er hard gewerkt. Het gehele team van IT&DI is enthousiast en gemotiveerd en zit vol ambitie, maar waar ter ontspanning op zijn tijd ook ruimte is voor een feestje van onze eigen feestcommissie!

KNOCK-OUT:

Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau, met een IT-achtergrond.

Reacties van kandidaten die geen kennis van/ervaring met de gestelde eisen hebben, worden door de opdrachtgever terzijde gelegd.

Gunningscriteria:

Je hebt ervaring als functioneel specialist.

Competenties:

Je bent communicatief sterk, mens- en klantgericht, flexibel, pragmatisch en laat je niet snel uit het veld slaan.
Je bent zelfstandig en actief onderdeel van het team. Daarnaast beschikt je over analytisch inzicht en ben je leergierig ingesteld.
Je werkt graag in een dynamische omgeving en houdt van inhoudelijke uitdagingen. Je streeft altijd naar optimale ondersteuning van gebruikers en samenwerking met verschillende collega’s.

Keywords: Functioneel BeheerEMPLOYER:

Company:
BlueTrail
contact person:

type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Leiden
region:
Zuid-Holland
hourly rate:

start date:
1 juli 2023
reference:
ITC-2023-03076
duration:
6 months
prolongation:
Unknown
hours per week:
36 hours
posted:
05-26-2023 15:27:48