HIGH PERFORMING PROFESSIONALS AND EXECUTIVES
Matching Personalities
Voor onze klant zijn wij per direct op zoek naar een Interim Project Manager IT Trading Systems. Als Project Manager heb je ervaring met implementaties van business critical (trading) applicaties. Je bent gewend te werken in een dynamische internationale omgeving.

Als ervaren projectmanager ben je een volwaardig gesprekspartner voor het management. Het bedrijf is snel gegroeid naar een scale up met inmiddels 300 collega’s. Je werkt nauw samen met consultants van een implementatiepartner en met de leverancier van de applicaties.

Omdat jij een projectmanager bent, die ervaring heeft met fixed price aangenomen projecten, ken jij het klappen van de zweep en weet je met jouw manier van aansturen te voorkomen dat er veel meerwerk wordt doorberekend. Delivery zit niet alleen in jouw ervaring maar vooral ook in jouw persoonlijkheid. Je zit positief en scherp in de wedstrijd.


De organisatie ontwikkelt zich snel en heeft zich georganiseerd in verschillende divisies om zich verder te professionaliseren.

https://www.tfcnl.com/vacature/23017/rotterdam

Keywords:EMPLOYER:

Company:
TFC Nederland BV
contact person:

type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Rotterdam
region:
Zuid-Holland
hourly rate:
Bespreekbaar
start date:
ASAP
reference:
ITC
duration:
unkown
prolongation:
Unknown
hours per week:
24 hours
posted:
09-19-2023 16:44:02