Voor de Gemeente Zeist zijn wij op zoek naar een Medewerker Contractmanagement Informatievoorziening / IT.

Opdracht:
Als medewerker contractmanagement help jij de gemeente Zeist in de komende maanden om het contractmanagement naar een hoger niveau te tillen. Je maakt een inventarisatie van alle contracten die wij bij gemeente Zeist hebben op het vlak van informatievoorziening. Hiervan maak je een overzicht , inclusief alle termijnafspraken. Je toetst de huidige contracten op de eisen die we daar aan stellen en zorgt zo nodig voor aanscherping van afspraken en verlenging. Daarnaast help je met het verder opzetten van het proces van contractbeheer. Je pakt een centrale rol bij het aangaan van nieuwe contracten door het doen van een goede opdrachtverlening en het maken van afspraken over bijbehorende voorwaarden.
Je werkt en denkt op HBO/WO-niveau, hebt ervaring met (het opzetten van) contractbeheer bij gemeenten en kennis van inkoopprocessen bij de overheid. Je kunt goed zelfstandig werken, maar voor jou vormt met name samenwerking de sleutel tot het beste resultaat. Je bent ondernemend, proactief en stressbestendig en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent nauwkeurig, regelt dingen graag goed en hebt oog, en een neus, voor kwaliteitsverbetering.

Omschrijving opdrachtgever:
De gemeente Zeist is een moderne werkgever met medewerkers die betrokken en vooral zichzelf zijn. We werken op basis van onze kernwaarden ‘vertrouwen, kracht en nabijheid’. De werksfeer is open en prettig. Met zo’n 400 collega’s werken we voor en met ongeveer 65.000 inwoners. Daardoor is het niet te massaal, zijn de lijnen kort en de mogelijkheden groot. Onze cultuur is informeel, onze werkwijze integraal en interactief. Ontwikkeling is voortdurend vereist en belangrijk: als organisatie weten wat er in de samenleving speelt en daar flexibel op inspelen.
Als medewerker van de gemeente Zeist voel je je echt betrokken bij Zeist en haar inwoners. Er is veel te doen om onze gemeente nu en in de toekomst voor iedereen aantrekkelijk te houden. Samen met je collega’s werk je er continu aan om dat voor elkaar te krijgen. We staan met onze organisatie voor de uitdaging om de dienstverlening aan de inwoners, bedrijven en instanties van Zeist te blijven verbeteren. Dat doen we samen en daarbij richten we ons op onze klant. Sterker nog, we vertrekken vanuit de klant. In onze organisatie vormen we op een eigentijdse manier de schakel tussen politiek en burger.

Functie eisen (knock-out criteria)
1. Een afgeronde opleiding op minimaal hbo bachelor niveau
2. Aantoonbare werkervaring met (het opzetten van) contractbeheer/inkoop bij een gemeente.

Functie wensen (gunningscriteria)
1. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 5 jaar met (het opzetten van) contractbeheer bij gemeenten
2. Aantoonbare kennis van inkoopprocessen bij de overheid opgedaan door relevante aantoonbare werkervaring (duidelijk benoemd in het CV)
3. Minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 8 jaar in gemeentelijke organisatie
4. Beschikbaar per 1 februari 2022 .

Competenties
- Initiatiefrijk
- Verbinden
- Flexibel
- Stevigheid

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag
Locatie: Zeist
Startdatum: z.s.m.
Duur: 4 maanden
Optie op verlenging: Mogelijk maar nog niet bekend
Inzet: 12 - 16 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 19-01-2022
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: De gesprekken bij de gemeente zijn gepland op woensdag 26 januari 2022, 09.00 uur.

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Keywords: Medewerker Contractmanagement Informatievoorziening / IT, Medewerker, Contractmanagement, Informatievoorziening, ITEMPLOYER:

Company:
ICQ Flex Profs
contact person:
Flex Profs
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Zeist
region:
Utrecht
hourly rate:
marktconform
start date:
z.s.m.
reference:
ITC-ICAP12367
duration:
4 months
prolongation:
Unknown
hours per week:
16 hours
posted:
01-14-2022 11:16:15