Medior Netwerkspecialist, Groningen

Netwerkbeheerder
Jij gaat werken bij de afdeling IDN (ICT Diensten Netwerk). IDN bestaat uit 3 subgroepen, te weten: Netwerk, Telecom en Operationele Security. De Netwerkgroep bestaat uit 10 medewerkers en beheert het gehele ICT netwerk van Gasunie. Het gaat om de netwerken in de datacenters te Groningen, de LAN netwerken op ruim 35 locaties en het Wide Area Network GasunieNET.

Waar ga je werken?
Je standplaats is Groningen, de werkzaamheden van de afdeling netwerkbeheer vinden normaal gesproken plaats op werkdagen tussen 08:00 en 17:30. Verstoringen welke buiten deze tijdstippen vallen worden opgepakt door één van de medewerkers welke wachtdienst loopt (7x24 op basis van oproep).

Inschaling van de functie
ICT Beheerder 60

Maximum tarief
€ 76,- (all-in)

Gevraagd aantal uur:
32-40 uur per week (max 1.680 per jaar of evenredig bij gedeelte van een jaar).

BYOD
Bring Your Own Device

Intakes
Gepland op 29/9 in de ochtend

Wat ga je doen als Netwerkbeheerder?
Als Netwerkbeheerder voer je alle voorkomende beheerwerkzaamheden uit binnen de netwerkgroep. Het gaat om systemen van oa Cisco, Checkpoint, Citrix en Microsoft. Het beheer bestaat naast het oplossen van storingen, oa uit het aannemen, beoordelen en uitvoeren van ingediende RFC's.
Binnen je werk zul je veel moeten afstemmen met oa Functioneel en Technisch systeembeheerders van applicaties en of systemen en met extern leveranciers.
Na een inwerkperiode zul je ook participeren in de 7x24 uur wachtdienst volgens een rooster. Naast het beheerwerk draaien medewerkers een deel van hun tijd mee met projecten, waardoor het werk erg afwisselend is.

Let op; dit betreft een functie waarbij een uitgebreide screening (AIVD) moet zijn afgerond voordat medewerker kan starten!

Wat vragen we?
Minimaal HBO denk en werkniveau, iig 3 tot 5 jaar relevante werkervaring.
Kennis en ervaring met Cisco (oa switches, routers en WiFi), Citrix-Netscaler en Checkpoint firewalls.
Voor certificering is minimaal vereist: Cisco CCNP en bij voorkeur Checkpoint CCSA en Citrix CCA-N.
Kennis van publiceren van websites en proxy omgevingen op Citrix Netscaler en Checkpoint.
Vereist is het bezit van een geldig VCA certificaat of de bereidheid dit binnen circa 2 maanden te behalen.
Een teamspeler, je zult je werk moeten doen binnen een groep van 10 samenwerkende netwerkbeheerders, gezamenlijk borgt dit team de kwaliteit van de infrastructuur. Je collega’s moeten op je kunnen vertrouwen.
Complexe technische zaken kunnen delen en overdragen aan je collega beheerders, en ook aan applicatiebeheerders.
Goede communicatie vaardigheden, goede uitdrukkingsvaardigheid in woord en geschrift in zowel het Nederlands als Engels
Woonachtig op maximaal 45 minuten rijden van Groningen Hoofdkantoor i.v.m. vervullen van een wachtdienst. In bezit van rijbewijs en eigen vervoer.
Wat bieden we jou?
We bieden jou een werkomgeving met gezellige hardwerkende collega’s, waarin collegiaal wordt samengewerkt om de basisvoorziening voor de ICT van Gasunie operationeel te houden. Gasunie werkt binnen de ICT met state of the art technology, een technisch gezien zeer interessante omgeving. Gezien het grote aantal projecten, zijn er dagelijks uitdagingen om op te lossen. De uitdrukking "never a dull moment" is hier duidelijk van toepassing.

Over Gasunie
Gasunie is een netwerkbedrijf voor energie. In Nederland en Noord-Duitsland beheren en onderhouden we de infrastructuur voor grootschalig transport en opslag van gas. Nu is dat nog vooral aardgas. Dit zal met de energietransitie steeds verder verschuiven naar groen gas en waterstof. Daarnaast werken we mee aan de aanleg en het beheer van netwerken voor warmte en CO₂. Wij zorgen ervoor dat dit deel van de energievoorziening veilig, ongestoord en zo duurzaam mogelijk gebeurt. Zodat iedereen altijd over energie kan beschikken.

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, administratieve kracht en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn. Gasunie is ondertekenaar van het Diversiteit in Bedrijf charter, omdat Gasunie ervan overtuigd is dat diverse teams beter presteren.

Aanbiedingen van CV, motivatie en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk 20 september om 12:00 uur in ons bezit te zijn.Keywords:EMPLOYER:

Company:
Harvey Nash B.V.
contact person:
Lotte Nijhuis
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Groningen
region:
Groningen
hourly rate:
Tot €76 per uur + Intakes 29/9 ochtend
start date:
z.s.m.
reference:
ITC-387539/001
duration:
12 months
prolongation:

hours per week:
36 hours
posted:
09-14-2021 10:12:00
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies