LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:De werkzaamheden worden uitgevoerd binnen de sectie Beveiliging. De Sectie garandeert de vertrouwelijkheid, integriteit en beschikbaarheid van gegevens van Defensie en haar ketenpartners, zodat alleen zij altijd en overal kunnen werken met hun gegevens. Daarmee levert de Sectie Beveiliging een wezenlijke bijdrage aan de reactiesnelheid en de slagkracht van Defensie en haar keten partners. Je werkt binnen een professioneel team van securityspecialisten. Daarin ontwerp jij diverse securityoplossingen. Met jouw kennis van onze infrastructuur en IT-middelen ontwerp, automatiseer en verbeter je het beheer van onze omgevingen. Je past requirement management toe en integreert standaardproducten en bouwstenen in de architectuuroplossing.Werkzaamheden:het vertalen van de functionele eisen naar een functioneel (deel)ontwerp;het vertalen van het functioneel (deel)ontwerp naar het technisch ontwerp;het participeren in een project;het uitvoeren van risicoanalyses op componenten en/of producten;begeleiden van de aanpassingen op bestaande producten, dan wel ontwerpen van nieuwe producten naar het in beheer nemen;zorgdragen voor documentatie voor zowel bestaande als nieuwe producten zodat het in beheer nemen van correct kan verlopen;Functie-eisen:  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met enterprise network firewalls in een enterprise omgeving.J
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met virtuele firewall technologien (dit is exclusief het werken met firewalls gevirtualiseerd op een generieke hypervisor).
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met multi tenant firewall management oplossingen.
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met firewall clustering.
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met IP-SEC (Internet Protocol Security) en het verhelpen van bijbehorende (multi-vendor) issues.
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar aantoonbare hands-on ervaring met firewall troubleshooting waaronder het maken van packet captures en de analyse hiervan.


Bedrijfsinformatie:JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd.

Voor deze functie moet een MIVD-screening worden doorlopen met een gemiddelde duur van 8 weken. Start is pas mogelijk na positieve screening.

Liever een andere contractvorm?Wanneer je (nog) niet als zzp-er aan de slag wil gaan is het mogelijk om in aanmerking te komen voor een (tijdelijke) arbeidsovereenkomst. LINKIT biedt uitstekende arbeidsvoorwaarden die zijn gekoppeld aan je kennis- en ervaringsniveau. Bij onze aansprekende eindklanten kan je direct ervaring opdoen binnen een inspirerende omgeving met een hoog kennisniveau. Samen met ons ongelimiteerde opleidingsbudget is dit een goede stap in je carrière. Naast prima arbeidsvoorwaarden staat LINKIT ook voor Knowledge en Fun!: we organiseren op regelmatige basis Meetups, borrels en andere IT events. We bespreken alle details graag in een persoonlijk gesprek.Keywords:EMPLOYER:

Company:
LINKIT
contact person:
Chiara Kuijs
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Maasland
region:

hourly rate:

start date:
08-07-2019
reference:
ITC-0008580
duration:
12 months
prolongation:
No
hours per week:
32 hours
posted:
04-15-2019 14:41:03