LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

Als netwerkbeheerder draag je zorg voor een correcte afhandeling van incidenten en wijzigingen op het gebied van netwerkinfrastructuur en netwerkbeveiliging. Je werkt aan het vervangen van bestaande netwerkcomponenten en het installeren van nieuwe componenten in verschillende delen van het netwerk. Je bent samen met je server-, storage- en applicatiebeheerders verantwoordelijk voor het dagelijks beheer van onze infrastructuur en draagt bij aan diverse (multi-disciplinaire)projecten. Je hebt daarmee een belangrijke rol in het vergroten van de digitale weerbaarheid van de dienst.Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare ervaring binnen het aandachtsgebied netwerken en security.
  • Je hebt minimaal 1 jaar aantoonbare ervaring met netwerkvirtualisatie.
  • Je hebt minimaal een afgeronde ICT opleiding op MBO Niveau.
  • Je hebt een geldige netwerkcertificering CCNA Routing en Switching (of hoger).
Bedrijfsinformatie:

Defensie is een operationele en uitvoerende organisatie. Hoofddoel is het gereed stellen en beschikbaar houden van operationele eenheden en de succesvolle inzet daarvan, zowel in nationaal als internationaal verband. De bestuursstaf ondersteunt daarbij door het tijdig leveren van betrouwbare inlichtingen. Je komt te werken bij de Unit IT binnen de stafafdeling bedrijfsvoering, de leverancier van eigentijdse informatiesystemen ter ondersteuning van de inlichtingen- en veiligheidsprocessen van de bestuursstaf. Kernwaarden zijn daarbij klantgerichtheid, adaptief vermogen en resultaatgerichtheid (effectief, efficiënt, veilig en rechtmatig).

De Unit IT verricht alle voorkomende werkzaamheden voor de instandhouding, optimalisatie en doorontwikkeling van hoogwaardige informatiesystemen, de innovatie en introductie van nieuwe systemen en de gecontroleerde afstoot van systemen aan het eind van de levensduur. In de praktijk is er sprake van multidisciplinaire teams die integraal verantwoordelijk zijn voor een groep van diensten, applicaties en systemen. De unit omvat tevens de disciplines business analyse en business architectuur. Ook worden nationaal en internationaal relaties onderhouden op het gebied van informatievoorziening, in het bijzonder ten behoeve van militaire operaties. Tenslotte voert de unit IT-projecten uit.Keywords:EMPLOYER:

Company:
LINKIT
contact person:
Chiara Kuijs
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Den Haag
region:

hourly rate:

start date:
24-06-2019
reference:
ITC-0008585
duration:
12 months
prolongation:
No
hours per week:
40 hours
posted:
04-15-2019 15:46:02