LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving:

Hoofdwerkzaamheden: Netwerk tekeningen maken van de bestaande omgevingen en nieuwe omgevingen; Netwerk technisch de vertaalslag maken naar de nieuwe omgeving; Documenteren van de bestaande en nieuwe netwerksituatie; Stappenplannen opstellen tbv migratie, samen met de met de systeemmanagers en beheerders; Het coördineren tussen de netwerkdeskundigen van de bestaande systemen.

Nevenwerkzaamheden: Meewerken in een projectteam als zelfstandig engineer; Meedenken in het proces om te komen tot een nieuwe productie rijpe infrastructuur.Functie-eisen:

  • Je hebt minimaal 4 jaar aantoonbaar werkervaring in een netwerkgerelateerde IT omgeving
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring met het opstellen van migratie/ verhuisplannen
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare ervaring op het gebied van netwerk/telefonie/Wifi infra omgevingen
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar relevante werkervaring met grootschalige migratieprojecten (>5000 werkplekken) in de rol van ontwerper met soortgelijke verantwoordelijkheden als in opdrachtomschrijving omschreven
  • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbaar ervaring in netwerkontwerp Data Center
  • Je bent in het bezit van een MBO diploma in de richting informatica of informatietechnologie.
  • Je bent in het bezit van een CISCO switching en routing (CCNP) en een CCDA certificaat (Cisco design certificaat)

Bedrijfsinformatie:

JIVC is een professionele IV/ICT-organisatie, die de Defensieonderdelen en andere klanten binnen de overheid faciliteert in het effectief en doelmatig kunnen (blijven) uitvoeren van hun taken. Als organisatie staat JIVC voor betrouwbare, beveiligde IV/ICT-diensten die marktconform zijn wat betreft techniek en prijs. Medewerkers binnen JIVC werken samen en delen kennis, vanuit het besef dat alleen op deze wijze de beste kwaliteit kan worden geleverd. Voor deze functie is een MIVD-screening vereist, deze neemt doorgaans 8 weken in beslag.


Binnen Nederland worden nieuwe defensiegebouwen door het RijksVastGoedbedrijf (RvB) gebouwd. Voor één van die gebouwen zullen de gebruikers, welke nu op verschillende locaties werken, verhuisd moeten gaan worden. Deze gebruikers maken gebruik van verschillende soorten hooggerubriceerde informatie (HGI) werkplekken. De onderliggende techniek in de nieuwbouw moet daarop voorbereid en ingericht worden zodat de werkplekken op de nieuwe locatie actief gemaakt kunnen worden. Om deze activiteiten in goede banen te leiden is er een project ingericht. Als medewerker zult u deel uit maken van het projectkernteam. Gebruikte technologieën binnen het project zijn o.a. LAN/WAN, netwerk componenten (converged IP, IP tunneling etc.), inclusief IP telefonie, 3G/4G/ISDN, satelliet en straalzender systemen, VMware/vSphere, Crypto technologie, Windows 2013, Active Directory en een verscheidenheid aan beveiligingsmaatregelenKeywords:EMPLOYER:

Company:
LINKIT
contact person:
Chiara Kuijs
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Huis Ter Heide
region:

hourly rate:

start date:
01-08-2019
reference:
ITC-0009285
duration:
6 months
prolongation:
No
hours per week:
32 hours
posted:
06-12-2019 11:51:02