Voor het Ministerie van Justitie en Veiligheid zijn wij op zoek naar een Projectleider Bedrijfsvoering.

Omschrijving opdracht:
De projecten zijn divers van aard, zoals implementatie van wetgeving en beleid, procesoptimalisatie, het ontwikkelen en implementatie van nieuwe werkwijzen en organisatieveranderingsvraagstukken en het (door)ontwikkelen van een producten en diensten catalogus voor de landelijke dienstverlening.
De projecten raken meestal verschillende vakgebieden en afdelingen binnen de DVOM, zoals financiën, HR, IT en communicatie. Dit vraagt een nauwe samenwerking over de afdelingen heen en een integrale aanpak. Omdat we als DVOM het primaire proces van het OM ondersteunen hebben veel van onze projecten ook impact op de OM-onderdelen en doe je dat in samenwerking en afstemming met de OM-onderdelen.
Wij zoeken een hands-on projectleider die binnen een complexe en dynamische omgeving tot concrete resultaten weet te komen. Iemand moet breed inzetbaar zijn en in staat zijn een brug te slaan tussen verschillende bedrijfsvoeringsprocessen en het primair proces. Iemand moet snel kunnen schakelen tussen strategie en uitvoering.

Omschrijving werkzaamheden:
Snel een plan van aanpak kunnen opstellen of MT notities schrijven, zelf ook uitvoerende projecthandelingen kunnen verrichten (hands on), afstemmen met verschillende afdelingen binnen en soms ook buiten DVOM.

Omschrijving directie/afdeling:
Afdeling Bedrijfsvoering binnen DVOM ondersteunt de verschillende domeinen binnen DVOM op HR, Management Ondersteuning, Communicatie, AVG en andere bedrijfsvoeringstaken.

Omschrijving omschrijving dienst, aanleiding en doel:
Er heeft een werving binnen OM/Rijk plaatsgevonden maar heeft geen kandidaat opgeleverd.

Omschrijving opdrachtgever:
De Dienstverleningsorganisatie van het Openbaar Ministerie ondersteunt medewerkers van het Openbaar ministerie op het gebied van HR, facilitaire en financieel-administratieve diensten en met projectmanagement. Zo’n 250 DVOM medewerkers spelen, vaak ongemerkt, een grote rol in het dagelijkse werk van onze circa 5.000 OM-collega’s. Optimale ondersteuning, dat is wat ons drijft. Zodat iedere OM-collega probleemloos kan werken, elke dag opnieuw. Bij de DVOM werken jonge professionals en ervaren krachten, met uiteenlopende achtergronden en werkervaring. We hechten waarde aan een omgeving waar medewerkers zich gewaardeerd voelen, met plezier (samen)werken en volop ruimte krijgen voor hun professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Interviewcriteria:
1. Je weet snel de kernvraag in complexe materie boven tafel te krijgen.
2. Je bent deskundig en in staat jouw kennis en (werk)ervaring snel in te zetten.
3. Je laat zien dat jij de diverse belangen in een complex veld kan overzien en ondanks de tegenstellingen in die belangen kan acteren.
4. Je kunt jezelf goed uitdrukken en bent sociaal vaardig.
5. Je past binnen het team: Communicatief vaardig (ideeën en oplossingen kunnen overbrengen en klantgericht zijn), Secuur, Aanpassingsvermogen (zelfstandig en binnen team, zowel gestructureerd als improviserend kunnen werken), Stressbestendig (meerdere prioriteiten tegelijk aankunnen), Flexibel (kunnen omgaan met wijzigingen in prioriteiten)

VOG:
Bij eventuele gunning lever je zo snel mogelijk na startdatum bij de inhurende manager, een rechtsgeldig VOG in welke niet langer dan 6 maanden voorafgaand aan de beoogde startdatum is afgegeven, organisatie specifiek is én betrekking heeft op de aard van de uit te voeren diensten/werkzaamheden.

Geheimhoudingsverklaring: 
Bij eventuele gunning lever je een ingevulde en ondertekende geheimhoudingsverklaring in als bijgevoegd bij de overeenkomst.

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je hebt een afgeronde WO opleiding.
2. Je hebt een opleiding op het gebied van projectmanagement.
3. Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als projectleider.
4. Je hebt ervaring met het schrijven van projectplannen en beleidsadviezen.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je bent beschikbaar binnen 3 weken na gunning.
2. Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van bedrijfsvoering, zoals facilitair beheer/financiën/HR.
3. Je hebt aantoonbare werkervaring bij een overheidsorganisaties en is bekend met de structuur, bedrijfsvoering en cultuur.
4. Je hebt ervaring met het optimaliseren van processen. Bijvoorbeeld Lean six sigma of soortgelijke ervaring.
5. Je hebt kennis en ervaring met het opstellen van een dienstencatalogus en/of heeft werkervaring binnen een dienstverleningsorganisatie.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Utrecht (vooralsnog thuiswerkend)
Startdatum: z.s.m.
Duur: Ca. 6 maanden t/m 31-3-2022
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 21-9-2021
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: Dinsdag 28 september 2021

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.

Keywords: Projectleider Bedrijfsvoering, Projectleider, Bedrijfsvoering, Project LeiderEMPLOYER:

Company:
ICQ Flex Profs
contact person:
Nicole Mons
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Utrecht
region:
Utrecht
hourly rate:
marktconform
start date:
z.s.m.
reference:
ITC-ICG10562
duration:
6 months
prolongation:
Yes
hours per week:
36 hours
posted:
09-14-2021 12:33:42