Projectplanner, Groningen

Projectplanner
Het zijn uitdagende tijden binnen Gasunie. We zijn drukdoende om naast projecten binnen het bekende aardgas domein ook projecten op te pakken op gebied van Waterstof, CO2 opslag en warmteleidingen. Aangezien onze nieuwe business aan het aantrekken is, zijn we op zoek naar versterking van het projectplanners team. Iemand die naast de reguliere projecten tevens de grotere complexere projecten wat betreft de planning voor zijn/ haar rekening kan en wil nemen.
We zoeken een ervaren integraal projectplanner die enthousiast, leergierig, actie gedreven en communicatief is. Iemand die in staat is om enerzijds voor individuele projecten zijn/ haar expertise in te zetten en anderzijds samen met ons de planningsafdeling een professionele stap verder te brengen.

Waar ga je werken?
Je standplaats is Groningen

Inschaling van de functie
Technisch adviseur 70

Maximumtarief
€ 70,- (all-in)

Intakes
Gepland 01-10 ochtend

BYOD
Bring Your Own Device

Gevraagd aantal uur:
Inzet is 36 uur per week (met een maximum van 1.680 uren per jaar of evenredig bij gedeelte van een jaar).

Wat ga je doen als Projectplanner?
Als projectplanner ben je verantwoordelijk voor het opstellen en bijhouden van de projectplanning. Dit doe je in nauw overleg met de projectleider het projectteam en andere stakeholders. In een maandelijkse cyclus dient de planning te worden geactualiseerd.
Je maakt onderdeel uit van een planningsafdeling met diverse planning professionals. Naast de projecten waarvoor je als planner zal worden ingezet zijn er binnen de afdeling overkoepelende uitdagingen die verder gaan dan één project. Een paar voorbeelden hiervan zijn: uniform werken, resourcemanagement, analyseren, rapporteren, etc.

Wat verwachten we van je?
Je bent een ervaren projectplanner en weet met jouw expertise samen met de projectmanager een realistische planning op te stellen. Je kunt hierbij op de diverse niveaus schakelen. Je kunt op stuurgroep niveau de planning verdedigen, kunt op projectteam niveau lange termijn relaties aangaan en je collega’s van de juiste informatie voorzien. Je bent accuraat en heb je planning tot in detail niveau op orde.
Je plant projecten die uitgevoerd worden op installaties, binnen de gebieden, of ten behoeve van onze nieuwe business (Waterstof, CO2 opslag, Warmtenetten, etc.) van Gasunie.
Naast de uitdagingen op individueel project niveau verwachten we van je dat je meedraait in het professionaliseren van de plannersafdeling. Je bent een sparringpartner voor de andere planners van de afdeling en bent in staat om samen met hun de groep naar een hoger professionaliteitsniveau te brengen.

Wat vragen we?
Om in deze functie succesvol te zijn:
Heb je minimaal hbo werk- en denkniveau.
Heb je minimaal 5 jaar ervaring met het werken in een professionele planningsomgeving.
Heb je de verantwoordelijkheid gehad over de planning van multidisciplinaire technische projecten.
Heb je kennis en ervaring met MS Project (online).
Ben je actie gedreven en rust je niet voordat je tezamen met je collega’s het gewenste resultaat bereikt hebt.
Is je persoonlijkheid te omschrijven als communicatief, klantgericht, resultaatgericht en je kunt goed samenwerken.
Ben je accuraat in het bijhouden van de projectplanning op tijd en resourcing.
Ben je een stevige persoonlijkheid die in staat is om je (project)omgeving mee te nemen in het behalen van de project- en afdelingsdoelstellingen.
Kun je schakelen op tactisch en operationeel niveau.

Over de afdeling
Als projectplanner maak je onderdeel uit van de afdeling OBP. Deze afdeling bestaat naast de plannersgroep uit de portfoliomanagers, projectbegroters, materiaal voorzieners en projectontwikkelaars. De afdeling bestaat in zijn totaliteit uit zo’n 35 personen waarbij de plannersgroep bestaat uit zo’n 10 personen.
De plannersgroep bevat planners die werken voor de regioprojecten en ook planners die werken voor de landelijke projecten. Daarnaast is één van de planners ook functioneel systeem beheerder van de applicatie waarmee wij plannen.
De applicatie waarmee wij plannen is MS project online. In MS Project online wordt naast tijd tevens de resourcing op rol niveau bijgehouden. De financiële gegevens worden in SAP verwerkt.
Wat kunnen we vertellen over Gasunie?
Wij zijn Gasunie: een van de grootste gasinfrastructuurbedrijven in Europa. Jaarlijks stroomt ongeveer 125 miljard kubieke meter aardgas door ons netwerk, bijna een kwart van het totale gasverbruik in de Europese Unie. We zijn het eerste Europese gastransportbedrijf met een grensoverschrijdend netwerk. Dat bestaat uit ruim 15.500 kilometer pijpleidingen in Nederland en Duitsland, aansluitingen op (inter)nationale pijpleidingsystemen, honderden installaties en ongeveer 1.000 gasontvangstations.

Werken bij Gasunie betekent werken in een professionele omgeving die volop in beweging is. Een organisatie met een belangrijke maatschappelijke rol. Samen met alle collega’s lever je een bijdrage aan de realisatie van o.a. de Energietransitie. Engineers, business developers, ICT’ers, managers, administratieve kracht en dispatchers, samen en met de nodige energie koersen we richting 2030. Dit willen we bereiken met medewerkers vanuit diverse achtergronden, opleidingen en nationaliteiten. Wij zijn een organisatie waar we geloven dat elkaars verschillen, kwaliteiten en talenten ons sterker maken. Een organisatie waar iedereen ertoe doet en zichzelf mag zijn. Gasunie is ondertekenaar van het Diversiteit in Bedrijf charter, omdat Gasunie ervan overtuigd is dat diverse teams beter presteren.

Details
Start 11 Oktober 2021
Gezien de corona maatregelen wordt er primair vanaf thuis gewerkt. Hierbij is het noodzakelijk dat je via je eigen werkgever een werkplek, computer en hulpmiddelen gebruikt.

Aanbiedingen van CV, motivatie en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk 24 september om 12:00 uur in ons bezit te zijn.Keywords:EMPLOYER:

Company:
Harvey Nash B.V.
contact person:
Lotte Nijhuis
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Groningen
region:
Groningen
hourly rate:
Tot £70 per uur + Intakes op 1/10 ochtend
start date:
11-10-2021
reference:
ITC-387538/001
duration:
12 months
prolongation:

hours per week:
36 hours
posted:
09-14-2021 10:05:50
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies