Scripter Powerschell, den haag

Als onderdeel van het team Cloud Services zorg je voor het verder uitbreiden van onze cloud like dienstverlening welke wij beschikbaar stellen aan onze (interne) klanten door middel van een webportaal. Automatiseren van de automatisering. We zoeken een analytisch persoon met een sterke script/ development achtergrond. Onze omgeving is gebaseerd op VMWare VRA en VRO. Linux deployment met satellite. Termen als “Rest API” en “Powershell modulair bouwen” zijn je niet vreemd.

Voorbeeld: We leveren geautomatiseerd standaard windows of linux machines. Deze diensten willen we uitbreiden met o.a. het leveren van complete database of applicatie servers

Functie eisen
• Maken van complexe scripts (Powershell)
• Ervaring met werken in een Cloud (like) omgeving
• HBO (of hoger) werk- en denkniveau
• Kennis van Javascript
• Kennis van Ansible en/of Puppet en/of .net

Overige informatie:
Locatie: Den Haag
Start: 1-7-2019
Einddatum: 31-12-2019
Recruiter voor deze rol: Danny Poot, recruiterDP@itaq.nl , 0653142932
Attentie:
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectie proces.

Privacy:
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.

Reageren:
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterDP@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.

Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in ICT detachering. Klanten noemen ons de Trusted Advisor. Omdat we hen altijd positief verrassen. En echt adviseren.

ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Keywords: Scripter PowerschellEMPLOYER:

Company:
Itaq B.V.
contact person:
Afdeling werving en selectie
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
den haag
region:
Zuid-Holland
hourly rate:
n.o.t.k.
start date:
01-07-2019
reference:
ITC-ht/Scripter Powerschell-DP
duration:
5 months
prolongation:
Yes
hours per week:
40 hours
posted:
06-12-2019 15:16:34
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies