LINKIT is een IT-dienstverlener en al 20 jaar gespecialiseerd in het bedenken, bouwen en beheren van innovatieve IT-oplossingen voor multinationals en overheden.

Functieomschrijving

In één van de teams berichtverwerking Java (BVJ ) binnen de STS Ontvangen & Mededelen wordt gezocht naar een Java ontwikkelaar. Het team heeft een 5-tal Java applicaties onder zijn hoede en werkt op basis van SCRUM.


Wij zijn op zoek naar een medior of senior Java bouwer om het team te komen versterken. Belangrijk is dat de nieuwe medewerker pragmatisch is en een hands-on mentaliteit heeft.


Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen van Java EE applicaties. Het is een grote pré als je ook andere rollen binnen het scrumteam kunt oppakken: tester of ontwerper.


Het betreft voornamelijk back-end programming en berichtenverkeer.


Het applicatiedomein Ontvangen en Mededelen (O&M) omvat alle applicaties die binnenkomende en uitgaande informatiestromen (papier én digitaal) van de Belastingdienst verwerken en/of routeren. Populair gezegd is O&M de digitale postkamer van de bedrijfsprocessen bestaande uit Aangifte, Aanslag, Inning, Gegevens, Douane en Toeslagen. Ten behoeve van de vele informatiestromen is er binnen O&M sprake van informatie-uitwisseling tussen diverse O&M-applicaties.Functie eisen

  • Minimaal 3 jaar ervaring met Java EE
  • Kennis van Maven / GIT


Competenties

  • Initiatief, pro-actief, samenwerkingsgericht, flexibel, analytisch, contactgericht, kritisch, geen '9 tot 5 mentaliteit', communicatief vaardig.


Aanvullende kennis (wenselijk)

  • Websphere, EJB, JPA, WAS8.5, Jenkins, SonarQube, CDI , Wicket, Atlassian tooling, JMS, Mqseries, Rest/SOAP webservices.
  • Ervaring met werken in een grote organisatie op een agile wijze en bij voorkeur met scrum.
  • Van de ontwikkelaar wordt verwacht dat hij of zij ook de andere disciplines binnen het team kan en wil assisteren waar nodig (T-shaped).


De IV-organisatie van de Belastingdienst is verantwoordelijk voor en verzorgt de ICT-voorzieningen. Het merendeel van de applicaties wordt op dit moment door de IV-organisatie zelf ontwikkeld, onderhouden en beheerd in het eigen data center. Naast de zorg voor continuïteit op de massale heffing-en inningsprocessen die plaatsvinden binnen een degelijke, stabiele omgeving, wordt er tevens volop gewerkt aan modernisering van het IV-landschap. Dit gebeurt deels intern door gebruik te maken van de expertise die intern aanwezig is, maar ook door het aantrekken van (kant-en-klaar) oplossingen en expertise uit de markt.Keywords: Backend developmentEMPLOYER:

Company:
LINKIT
contact person:
Femke Peek
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Apeldoorn
region:

hourly rate:

start date:
03-06-2019
reference:
ITC-0008956
duration:
6 months
prolongation:
No
hours per week:
36 hours
posted:
05-15-2019 10:41:01