Senior Mendix Ontwikkelaar (QR6294), Rotterdam

Functie: Senior Mendix Ontwikkelaar (QR6294)
Start: 4-2-2019, 32-40 uur per week
Periode: 6 mnd+
Omgeving: Rotterdam

Omschrijving:
Voor onze klant in Rotterdam zijn wij op zoek naar een Senior Ontwikkelaar Mendix

In je rol als Senior Ontwikkelaar heb je een belangrijke rol in de ontwikkeling van het team. Door mensen te coachen draag je bij aan kwaliteitsverbetering en anderzijds help je mensen zich verder te ontwikkelen. In het relatief nieuwe team is er veel ruimte voor verdere groei. Je richt je op de inhoudelijke ontwikkeling van het maken en beheren van applicaties en de professionalisering daarvan. Hierin zoek je continue de wisselwerking met je (veelal interne) klanten.
Als ontwikkelaar werk je volgens bepaalde conventies aan complexe zaken en stuur je hierin ook het team inhoudelijk aan. Dat team bestaat op dit moment uit een coördinator, een architect, een beheerder en twee RAD developers, maar de komende twee jaar zal het team verder uitgebouwd worden met een aantal fte en kennisgebieden. Kenmerkend voor het team is de samenwerkingsgerichtheid en de frisse energie om onze nieuwe dienstverlening verder te ontwikkelen.

De afdeling
De klant is in januari 2018 met Rapid Application Development gestart. Het werken met een DevOps team is nieuw voor de klant. Werkzaamheden die binnen de ICT afdeling in verschillende teams worden uitgevoerd worden in dit team samengebracht. Door complementaire kennis en vaardigheden wordt hiermee de volledige ontwikkeling, beheer en onderhoud van een klantdienst (service) verzorgd. Dit garandeert snelle levering en hogere klantbetrokkenheid en klanttevredenheid. Inmiddels hebben we ca. 10 applicaties in productie en werken we met de clusters aan andere applicaties. Het RAD team bestaat nu nog uit 4 man, maar dat moet de komende jaren meegroeien met agile werken.

De Opdracht
Het gaat in dit geval om twee opdrachten.
De eerste (geschat op ca. 3 weken werk) gaat om een applicatie waarmee informatie kan worden verwerkt.
De tweede opdracht (geschat op ca. 18 weken werk) gaat om een applicatie waarmee in aanvang drie afdelingen opleidingen en behaalde certificaten van medewerkers kunnen bijhouden en opleidingen e.d. kunnen plannen. Deze applicatie is in potentie op termijn voor meer afdelingen inzetbaar.

Eisen:
WO werk- en denkniveau;
Minimaal 4 jaar recente ervaring als Mendix ontwikkelaar;
Minimaal 2 jaar recente ervaring met ontwikkelen in HTML5, CSS, Java, Javascript;
Ervaring met Agile/scrum werken;
In bezit van Mendix Advanced Developer certificaat (Blue Badge);
Je bent klantgericht, proactief, oplossingsgericht, kunt goed samenwerken, en je hebt uitstekende analytische en communicatieve vaardigheden;
Je beschikt over een Mendix 7 Development omgeving op je eigen laptop.

Wensen:
Een afgeronde opleiding in de richting van Informatica of Business en Informatiemanagement is een pré;
Ervaring met een coachende rol / leidinggeven op het functionele aspect van de functie;
Gemakkelijk verbinding maakt, of het nu met je eigen teamleden, collega’s van andere disciplines of (interne) klanten zijn.

Keywords: Mendix, HTML, CSS, Java, Javascript, Agile, Mendix 7EMPLOYER:

Company:
Qualogy
contact person:
Renée / Marloes
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Rotterdam
region:
Zuid-Holland
hourly rate:
Marktconform
start date:
4-2-2019
reference:
ITC-QR6294
duration:
6 months
prolongation:
Yes
hours per week:
36 hours
posted:
01-11-2019 09:16:41
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies