Solution Architect Infrastructuur, Den Haag of Assen

Als mantelhouder zijn wij voor onze eindklant op zoek naar kandidaten die voldoen aan het volgende profiel.
Functieomschrijving
De kandidaat gaat zich bezighouden met de doorontwikkeling van infrastructuurbouwstenen, -diensten en het ondersteunen van onze afnemers op het gebied van infrastructuur. Als Solution Architect ben je de verbindende factor tussen DICTU en klant. Je realiseert ontwerpen op basis van de aangeleverde (niet)functionele vereisten. Je houdt hierbij rekening met de toekomstige beheersbaarheid en het verminderen van complexiteit. Je doet dit door zoveel mogelijk bestaande gestandaardiseerde diensten en producten in te zetten. Je bent erg goed in het vinden van de juiste balans op het spanningsvlak tussen vereisten en mogelijkheden. Je bent communicatief sterk, veerkrachtig en hebt een flinke dosis overtuigingskracht. Ook stakeholdermanagement is voor jouw geen geheim. Je werkt immers samen met technisch specialisten, agile teams, andere architecten, projectorganisatie, management en de klant om de passende oplossing te maken op het vraagstuk. Om dit te kunnen realiseren heb je behalve uitstekende kennis van Technische Architectuur ook kennis van Bedrijfs- en Procesarchitectuur.
Als Solution Architect Infrastructuur maak je deel uit van het team OPSA (Orchestratie, Projectleiders en Solution Architecten). Dit team is onderdeel van de divisie Infrastructuur binnen de directie Operatie van de DICTU organisatie. Deze divisie levert, beheert en ontwikkelt infrastructuurdiensten voor zijn afnemers verspreid over een honderdtal locaties van de ministeries van LNV en EZK. De diensten die DICTU levert aan haar klanten kunnen gemaakt en beheerd worden door de organisatie zelf, extern of een combinatie hiervan. DICTU ontzorgt hierdoor haar afnemers en neemt de regie rol als service integrator. In de rol van Solution Architect ga het team ondersteunen dat verantwoordelijk is voor onze landingszone op Azure. Onze dienstverlening moet naar een hoger plan gebracht worden waarbij rekening gehouden wordt met de geldende kaders en richtlijnen en de strategie van de organisatie.
Functie eisen
• Je hebt minimaal HBO kennis- en ervaringsniveau
• Je bent SAFe gecertificeerd (bij voorkeur SAFe for Architects); alternatief is aantoonbare kennis en ervaring met Scaled Agile
• Je bent TOGAF gecertificeerd of bereid om deze in de eerste periode (6mnd) te halen
• Je bent Archimate gecertificeerd of bereid deze in de eerste periode (6mnd) om deze te halen
• Werkervaring met het werken in een (Scaled) Agile omgeving (kenwoorden: Scrum, SAFe, Kanban, DevOps) (3 jaar)
• Goede aantoonbare ervaring met het opstellen van architectuurdocumenten bij voorkeur in een agile architectuuromgeving (4 jaar)
• Kennis en ervaring met het werken met - en het ontwikkelen van infrastructuur bouwblokken (4 jaar)
• Goede kennis van Technische Infrastructuur; Private/Public Cloud, Applicatie Centrische omgevingen, Netwerk, Storage, Container technologie etc. (5 jaar)
Functie wensen
• (Overheids)standaarden zoals NORA, EAR, BIO en ISO 27001
• Kennis en ervaring met databaseplatformen, middleware en Blueriq
• Gecertificeerd Microsoft Azure Solution Architect Expert of het doorlopen hebben van training AZ-305: Designing Microsoft Azure Infrastructure Solutions
• Bekend zijn met Azure Enterprise Scale Architectuur en het Microsoft Cloud Adoption Framework
• Bekend zijn met de Azure Landing Zone Architectuur
• Kennis en ervaring met Oracle Cloud Infrastructure (OCI)
• Bekend zijn met platform automation en CI/CD baseline architectuur
• Bekend zijn met onderwerpen als:
o Identity & access management
o Network topology en connectiviteit
o Security, Governance en compliance
o Monitoring en rapportage
Overige informatie
Locatie: Den Haag of Assen
Startdatum: 1 oktober
Duur: 6 maanden
Uren per week: 36
Optie verlenging: Ja
Recruiter voor deze rol: Sky Smolders, 06-82067296, skyler.smolders@itaq.nl
Attentie
Indien we verder gaan in de procedure wordt u gevraagd minimaal twee referenties op te geven, waarbij vergelijkbare opdrachten zijn uitgevoerd. De referentie checks zijn een noodzakelijk onderdeel van dit selectieproces.
Privacy
Indien je via dit kanaal solliciteert geef je ons akkoord om jouw gegevens tot 36 maanden na de beëindiging van de procedure te bewaren.
Reageren
Past u in het profiel, dan ontvangen wij graag per email recruiterSS@itaq.nl de volgende gegevens:
1. Een recent bijgewerkte CV in MS Word-format (inclusief achternaam, geboortedatum, woonplaats);
2. Profielschets in het cv, die specifiek gericht is op het bovenstaande functieprofiel;
3. Het uurtarief (excl. BTW, incl. reiskosten);
4. Beschikbaarheid en overige relevante informatie, zoals geplande vakanties.
Om u sneller van dienst te zijn zou ik u willen vragen om op www.itaq.nl een eigen ItaQ Account aan te maken en zo uw CV te uploaden.
Wie zijn wij?
ItaQ Interim Professionals is de meest vooruitstrevende organisatie in detachering van interimmanagers, adviseurs en ICT-professionals. Klanten noemen ons de Trusted Advisor, omdat we hen adviseren op basis van kennis van hun organisatie, werkwijze en processen.
ItaQ is de Trusted Advisor voor detachering van Interim Professionals in ICT en Internet voor het topsegment van de markt. De Interim Professionals van ItaQ hebben specialisatie in algemeen management tot op een zeer hoog niveau (CIO, CTO, IT-Directie, etc) tot meer inhoudelijke specialisatie met zeer lange en brede werkervaring (technisch en functionele consultants, project en programma managers, business analisten, etc). Al onze Interim Professionals hebben HBO+-niveau en minimaal 10 jaar werkervaring.
We zijn er trots op dat wij de juiste mensen kunnen bieden aan het topsegment van het bedrijfsleven en overheid. Onze toegevoegde waarde ligt in kennis van zaken en kennis van mensen. Wij denken in oplossingen en realiseren deze door de juiste professionals aan te bieden. Eenvoudig gezegd weten we hoe het moet en wie het kan. Doorgaans kunnen we de juiste kandidaat voorstellen binnen 48 uur.


Keywords:EMPLOYER:

Company:
Itaq B.V.
contact person:
Afdeling werving en selectie
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Den Haag of Assen
region:
Zuid-Holland
hourly rate:
In overleg
start date:
1 oktober 2023
reference:
ITC-190923SS Solution Architect Infrastructuur
duration:
6 months
prolongation:
Yes
hours per week:
36 hours
posted:
09-19-2023 17:31:23
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies