Sr. Contentcreator, Utrecht

Voor onze opdrachtgever in Utrecht zijn we op zoek naar een Sr. Contentcreator

Startdatum: 16 december 2019
Einddatum: 15 december 2020 (optie op verlenging)
Inzet: 40 uur per week
Tarief: € 65

OPDRACHT

Waarom verdient mijn buurman tweemaal zoveel omzet met minder producten? Hoe moet ik mijn webshop beveiligen tegen een cyberaanval? Hoe deponeer ik online mijn jaarrekening? Jij weet als geen ander hoe je aantrekkelijke en relevante online content schrijft voor ondernemers. Jouw missie is niet alleen ondernemers van adequate kennis voorzien, maar ook onze sitebezoekers te helpen op een logische manier door de site te navigeren om snel de relevante informatie te vinden. Jij weet duidelijke hulpteksten te schrijven voor webformulieren, conversie verhogende titels te bedenken voor knoppen en perfecte copy te schrijven die bijdraagt aan een optimale user experience. Content schrijf je altijd vanuit goed doordachte customer journeys en contentflows.

Als senior webredacteur en content lead ga je aan de slag voor het online team. Het online team werkt volgens de agile scrum-methode in sprints van 2 weken aan nieuwe of de doorontwikkeling van bestaande applicaties en functionaliteiten voor de website kvk.nl. Je hebt uitstekende kennis van het CMS Tridion waarin je met de juiste componenten pagina's bouwt en de content (tekst en beeld) vult. Je schrijft long copy voor productpagina's en informatiepagina's en je schrijft short copy voor o.a. webformulieren, meldingsteksten en bevestigingspagina's en -mails. Hierbij schakel je met gemak met de inhoudelijk experts en business owners om de requirements op te halen en teksten af te stemmen. Je bedenkt samen met de interactieontwerper en visual designer hoe je met de juiste content het proces verbetert om bijvoorbeeld online een wijziging in het Handelsregister door te geven. Je optimaliseert content funnels naar nieuwe functionaliteiten en beoordeelt of er andere relevantie content aangepast moet worden: veelgestelde vragen, e-mailnotificaties en informatiepagina's. Als er nieuwe functionaliteiten worden opgeleverd, geef je een demo en schrijf je de handleiding voor de redactie. Als content lead ben je aanspreekpunt en een mentor voor de leden van je content chapter. Je bewaakt en waarborgt de kwaliteit van de content door samen met je chapterleden werkafspraken te maken en richtlijnen op te stellen.

EISEN

• hbo/wo denkniveau;
• minimaal 5 jaar werkervaring als senior webredacteur;
• uitstekende beheersing van de Nederlandse taal;
• ervaring als content lead;
• kennis van het CMS( Tridion) en Adobe Photoshop;
• ervaring met SEO en Google Analytics;
• ervaring met werken volgens agile scrum.


Aanbiedingen van CV + motivatie en onder vermelding van tarief dienen uiterlijk donderdag 5 december 12.00uur in ons bezit te zijn.Keywords:EMPLOYER:

Company:
Harvey Nash B.V.
contact person:
Lian Kuilman
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Utrecht
region:
Utrecht
hourly rate:
optie op verlenging
start date:
16-12-2019
reference:
ITC-367413/001
duration:
12 months
prolongation:

hours per week:
40 hours
posted:
12-02-2019 12:11:02
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies