Technisch Projectleider, Rotterdam

Voor Gemeente Rotterdam zijn wij op zoek naar een Technisch Projectleider.

Onze organisatie:
Rotterdam vernieuwt zich en dat blijft niet onopgemerkt. Ook internationaal is er volop lof voor de manier waarop de stad zich ontwikkelt. Juist hier is je werk interessant en van het grootste belang. Waarom? Omdat de veelgeprezen stad ook kampt met grootstedelijke problemen die het uiterste van haar medewerkers vragen. Kun jij dat aan? Denk je breder dan de Nieuwe Maas? En wil jij je sterk maken voor meer dan 620.000 Rotterdammers? Welkom.

De afdeling:
De ICT-directie van Rotterdam behoort tot een van de grootste in gemeenteland. Honderden collega’s houden zich dagelijks bezig met het beheren en beveiligen van de ICT-dienstverlening. Zowel binnen de organisatie als in de stad. Vanuit onze twee dedicated datacenters hosten we meer dan 1.000 applicaties en beveiligen we vele terabytes aan data. Zo zorgen we ervoor dat meer dan 10.000 collega’s, 600.000 burgers en vele bedrijven dagelijks ondersteund blijven. Daarbij werken wij met de meest geavanceerde technologieën en zijn wij continue bezig met het verbeteren en innovatiever maken van onze ICT-dienstverlening waarbij wij zaakgericht werken: projectmatig, gestructureerd en procesgericht. Hiervoor zijn wij op zoek naar een ervaren technisch projectleider. Dus wil jij je tanden zetten in grote, soms veelomvattende ICT-projecten en daarbij bijdragen aan de ambitieuze plannen van Rotterdam? Stuur ons dan snel je motivatie. Je maakt onderdeel uit van Team Projecten.

Omschrijving opdracht:
Als technisch projectleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering en realisatie van een of meer van onze ICT-projecten volgens de PRINCE2 methodiek. Je communicatieve vaardigheden uit je gedurende de totale doorloop van ieder project, door het vertalen van de klantvraag in een projectplan, je samenwerking met de vakafdelingen, het vroegtijdig signaleren en rapporteren van voortgang, budget en risico’s. Je toont in deze leiderschap door consequent, maar pragmatisch en flexibel te sturen op de planning en door leiding te geven aan de projectgroep waarbij je de voortgang en resultaten proactief richting de opdrachtgever rapporteert en adviseert over opties en verbetervoorstellen. Uiteraard ben je je bewust van de samenhang met andere projecten en prioriteiten.

Gewenst profiel:
Je bent resultaatgericht, accuraat, planmatig, proactief, communicatief vaardig en kunt naast zelfstandig, uitstekend samenwerken met het projectteam. Je bent omgevings- en organisatie bewust. Je kan goed schakelen tussen en binnen de (vak)gebieden informatiemanagement, technische ICT-infrastructuur en bedrijfsprocessen

Functie eisen (knock-out criteria):
1. Je beschikt over een afgeronde wo-opleiding.
2. Je beschikt over minimaal 5 jaar aaneengesloten, aantoonbare ervaring, opgedaan in de afgelopen 7 jaar, als technisch projectleider op het gebied van ICT- infrastructuur en / of applicatieprojecten bij een grote organisatie (minimaal 1000 medewerkers) .
3. Je bent Prince2 Practioner of IPMA gecertificeerd.

Functie wensen (gunningscriteria):
1. Je hebt ervaring in de functie van projectleider in een gemeente met meer dan 300.000 inwoners.
2. Je bent IPMA C gecertificeerd.

LET OP:
Deze opdracht kan niet ingevuld worden door een ZZP’er. De kandidaat is elders in dienst of is bereid deze opdracht op basis van payroll in te vullen.

Algemene informatie m.b.t. de aanvraag:
Locatie: Rotterdam
Startdatum: augustus 2019
Duur: 12 maanden
Optie op verlenging: ja
Inzet: 36 uur per week
Tarief: marktconform
Sluitingsdatum: 24-07-2019
Sluitingstijd: 09:00
Intakegesprek: 2 - 7 augustus 2019

Hoe dient uw aanbieding verzorgd te worden?
- CV in ”Word-formaat” geschreven in de taal van de uitvraag;
- Motivatie geschreven in de “ik-vorm”, waarin u zowel kort en bondig ingaat op de scope van de opdracht als puntsgewijs uw aansluiting op de eisen en wensen toelicht;
- Uw beschikbaarheid (per wanneer, aantal uren per week en vakantieplannen);
- Uw uurtarief specifiek voor de onderhavige aanvraag (inclusief reis- en verblijfskosten en excl. BTW).

N.B.
- Bij het ontvangen van uw reactie gaan wij er vanuit dat uw aanbieding voor deze aanvraag exclusief is. Hiermee wordt voorkomen dat uw aanbieding meerdere malen bij dezelfde opdrachtgever voor deze aanvraag wordt ingediend.
- Aangezien de functie eisen knock-out criteria zijn, en de functiewensen de gunningscriteria zijn, dient uw aansluiting hierop dan ook goed afleesbaar in uw cv te zijn opgenomen. Dit verhoogt namelijk een succesvollere behandeling van de aanbieding.
- Tijdens het selectieproces wordt u op de hoogte gehouden van de voortgang. Mocht u vragen hebben, dan staan wij u graag te woord.
Keywords: technisch, project, manager, leiderEMPLOYER:

Company:
ICQ Flex Profs
contact person:
Ron Brussaard
type:
contracting, temp job
status:
open
location:
Rotterdam
region:
Zuid-Holland
hourly rate:
marktconform
start date:
augustus 2019
reference:
ITC-ICBO02873
duration:
12 months
prolongation:
Yes
hours per week:
36 hours
posted:
07-11-2019 20:33:03
result list  |  previous  |  next  |  all vacancies